Prijswinnaars MaleisiŽ bekend!

Gepubliceerd op 03 oktober 2017 door Niels Hendrix

Bij de vijftiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een MV collection hoodie te winnen. Maar daarnaast was er ook nog een 1:8 schaalmodel van de 2017 helm te vergeven, aangezien Max in Singapore na een paar honderd meter klaar was en die prijsvraag dus geen winnaar opleverde.  

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Maleisië moest worden voorspeld. Er dongen 357 deelnemers mee. In de 50e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:34.467 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:34.468 zaten zowel Jeroen Driessen als Marco Bex daar maar één duizendste van af! Beiden zijn dan ook de terechte winnaars van de MV collection hoodie en 1:8 2017 helm, na een gokje gewaagd te hebben via de vernieuwde prijsvraag. De volgende prijsvraag, Japan, is overigens al geopend.

“Top dat ik gewonnen heb”, zegt Jeroen, die de Formule 1 al volgt sinds Jos erin debuteerde. “Dat Max het zo goed doet, maak het zeker een stuk spannender om te kijken. Het voor mij mooiste moment was zijn eerste race voor Red Bull Racing, in Barcelona, die hij prompt won. Maar ook van de regenrace in Brazilië en alle mooie inhaalacties kan ik gewoon erg genieten.” Over de F1-zege in Maleisië vertelt Jeroen: “Wat was dat een top race van Max, vooral de mooie inhaalmanoeuvre op Lewis Hamilton, die hem ook wel de ruimte gunde. Maar toch, er naar toe is één, er langs is twee, zoals Olav Mol altijd zegt. Ik had zeker natte ogen toen Max de race won.”

Marco Bex diende dezelfde winnende tijd in, al was het een dagje later. Ook hij kijkt al jarenlang Formule 1. “Sinds 1993, dus in de tijd dat Jos in 1994 bij Benetton instapte, was ik al verkocht aan deze sport. Sindsdien kijk ik samen met mijn neef elke wedstrijd en zeker nu met Max wordt er geen enkele gemist.” Marco vervolgt: “Dat Max in Maleisië gewonnen heeft, is zeer verdiend na alle tegenslagen die hij dit jaar heeft gehad. Plus het is een leuk verjaardagcadeau, zoals deze prijs een mooie verjaardagcadeau voor mij is. Hopelijk weet Red Bull Racing Max volgend jaar een auto te geven, waarmee hij kan strijden om de wereldtitel.”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!