Dubbelset schaalmodel 1:43 RB12 MaleisiŽ 2016 verkrijgbaar!

Gepubliceerd op 27 september 2017 door Niels Hendrix

In aanloop naar de GP van Maleisië blikken we terug op het resultaat van 2016. Tijdens die race finishte Daniel Ricciardo net voor Max Verstappen, waardoor het Red Bull Racing-duo haar eerste dubbel voor het team in de wacht sleepte. In de zinderende hitte finishte de Nederlander op het circuit van Sepang op de tweede positie. Door een strategisch slimme eerste pitstop reed onze landgenoot zelfs een tijd op de eerste positie, maar moest de overwinning uiteindelijk laten aan teamgenoot Daniel Ricciardo.

Van dit unieke resultaat is nu een 1:43 dubbelset verkrijgbaar: zowel Ricciardo als Verstappen in één doos. Er zijn 1.000 exemplaren van beschikbaar, dus bestel hem snel hier! 

Je kunt voor schaalmodellen ook terecht in de officiële Max Verstappen store. Naast schaalmodellen vind je er alle Max Verstappen en Red Bull Racing merchandise, gecombineerd met unieke items die symbool staan voor de carrière van Max.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!