Wees er volgend jaar bij: start verkoop Max Verstappen Tribune Spa 2018!

Gepubliceerd op 29 augustus 2017 door Niels Hendrix

De Grand Prix van België was, mede dankzij de in groten getale aanwezige Max Verstappen-fans, een grandioos Nederlands feest. Met name op Max zijn eigen tribune, de Max Verstappen Tribune, was de oranjesfeer gedurende het gehele weekend geweldig te noemen. Reden genoeg voor initiator SportStadion om de kaarten voor 2018 al per direct in de voorverkoop te doen.

“De Max Verstappen Tribunes, zoals we deze hebben gezien in Oostenrijk en België, worden steeds populairder”, laat SportStadion-eigenaar Stefan van den Berg weten. “Het is een uniek gevoel om samen met zoveel enthousiaste fans samen de race, en alles daaromheen, te beleven. Er is komend jaar meer plaats dan dat er in de afgelopen editie was: we gaan van 2.500 naar 4.000 plaatsen”, weet Van den Berg te onthullen. “Tevens kijken we met de organisatie naar de mogelijkheid om een eigen fanzone - met eten, drinken en entertainment - te creëren. Bovendien is er voor de verzamelaars weer een mooi collectorsitem: wederom zal er voor deze tribune een speciaal Max Verstappen t-shirt worden gemaakt, dat bij aanschaf van een weekend-, zaterdag- of zondagticket zal worden weggegeven.”

Max, die tijdens de rijdersparade voorafgaand aan de race even stopte bij zijn tribune, blikt terug: “Spa voelt voor mij absoluut als een thuisrace. Dit jaar waren er zelfs nog meer oranje t-shirts en vlaggen rondom de baan dan vorig jaar. Om zoveel fans te zien, is erg mooi en het maakt de race nog specialer. Dat is ook voor mij genieten.”

Het recordaantal toeschouwers werd verbroken: tijdens het raceweekend op Spa-Francorchamps waren er maar liefst 265.000 fans naar het Ardennencircuit getrokken. Ondanks dat Verstappen helaas al na zeven rondjes de handdoek in de ring moest gooien, beleefden de vele Nederlandse fans een prachtsfeer.

Voor de editie van 2018 zullen er een paar aanpassingen worden gedaan: zo zijn SportStadion en Verstappen in staat om de tickets tegen een bijzonder scherpe prijs aan te bieden, waardoor het voor de vele Max fans nog aantrekkelijker wordt om kaarten voor de Max Verstappen Tribune aan te schaffen. De kaarten zijn per direct verkrijgbaar tegen een early bird-tarief: meer informatie is beschikbaar op de site van SportStadion.

Klik hier voor meer informatie over de tickets voor de Max Verstappen Tribune!

Vragen over de Max Verstappen Tribune? Neem dan contact op met SportStadion via 050- 5412436, waar men jou graag verder helpt.