Prijswinnaar BelgiŽ bekend. Prijsvraag ItaliŽ geopend

Gepubliceerd op 29 augustus 2017 door Niels Hendrix

Bij de twaalfde ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, vielen de twee nieuwe 1:8 schaalmodellen van de Max Verstappen helm (2015 én 2016 GP Australië) te winnen. Er dongen 282 deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in België moest worden voorspeld. In de vijfde ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:51.022 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:51.231 zat Michael Moerkens daar maar twee tienden van af. Hij is dan ook de terechte winnaar van twee nieuwe 1:8 schaalmodellen van de helmen, na een gokje gewaagd te hebben via de vernieuwde prijsvraag. De voorspellingen voor de Grand Prix van Italië kunnen overigens al ingevuld worden!

"Persoonlijk had ik nooit verwacht te winnen, maar als je nooit met iets meedoet kun je ook nooit winnen", laat Michael weten. "Dit was eigenlijk de eerste keer dat ik met deze prijsvraag meedeed!" Uiteraard heeft de prijswinnaar, die door zijn vader is aangestoken met het Formule 1-virus, ook de wedstrijd gekeken. "Ik vond het een hele spannende race. Natuurlijk was het ontzettend jammer dat Max al in de achtste ronde uitviel en dat het al de zoveelste keer is dat hij dit seizoen uitvalt. Ik hoop dan ook voor hem dat de problemen snel verholpen kunnen worden en dat het in de toekomst niet meer gebeurt natuurlijk."

Niet gewonnen of geen geduld? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de oranje Max Verstappen driver cap, die Max op Spa droeg. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!