1:43 Halo test GP ItaliŽ 2016 en 1:8 helmen nu online

Gepubliceerd op 16 augustus 2017 door Niels Hendrix

Op vrijdag 2 september 2016 reed Max Verstappen in Italië voor het eerst met de halo, de veelbesproken cockpitbescherming, die door de FIA voor het seizoen 2018 wordt ingevoerd. De installatieronde die Max in Red Bull Racing RB12 met de halo reed, gebeurde op ongemarkeerde banden, die ook onder dit unieke 1:43 Minichamps schaalmodel zitten. Ook goed zichtbaar, aan de zijkant van de cockpit, is de bevestiging van de halo. Daarnaast valt de vlakke achtervleugel op: de typische afstelling voor het hogesnelheidscircuit dat Monza is.

Er zijn 1.000 exemplaren beschikbaar van de 1:43 Halo test practice 1 - Italian GP 2016, dus bestel hem snel hier!

1:8 helmen van Max Verstappen
Op Verstappenshop.nl vind je sinds vandaag de schaalmodellen van de helmen die Max Verstappen heeft gedragen tijdens zijn F1-carrière. Vanaf de start in 2015 tot nu toe: vijf verschillende exemplaren in 1:8. De eerste twee zijn direct leverbaar, de overige worden in september verwacht. Meer informatie en specifieke details lees je op de webshop onder "schaalmodellen".

Je kunt sinds kort voor schaalmodellen ook terecht in de officiële Max Verstappen store. Naast schaalmodellen vind je er alle Max Verstappen en Red Bull Racing merchandise, gecombineerd met unieke items die symbool staan voor de carrière van Max.

Op zoek naar andere schaalmodellen van Max? Ook deze vind je in de Max Verstappen store, of bestel direct online!

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!