Boek de Verstappen tribune op Spa en maak kans op een bezoek aan Max’ pitbox!

Gepubliceerd op 08 augustus 2017 door Niels Hendrix

Wie wil het niet? Een kijkje nemen achter de schermen in de pitbox van Max Verstappen!

Het is voor Spa-Francorchamps de eerste keer dat er een Max Verstappen tribune is. De race, die als de thuisrace van de Red Bull Racing-coureur gezien wordt, zal door tienduizenden Nederlanders bezocht worden. “Wat gaaf dat mijn thuis Grand Prix op Spa-Francorchamps zo goed als uitverkocht is. Het is altijd mooi om zoveel fans te zien en helemaal bij die race. Al die Nederlandse support en weer een eigen tribune, zijn echt super!", aldus Max.

Sport Stadion verloot de laatste vijf “golden tickets” onder bezoekers van de Max Verstappen-tribune op Spa-Francorchamps. Met deze speciale tickets krijg je een rondleiding voor twee personen door de pitbox van Max Verstappen, mag je achter de schermen in de Formule 1-paddock en breng je een bezoek aan het Red Bull Energy Station. Een belevenis om nooit te vergeten!

Bestel dus nu nog je kaarten voor de Max Verstappen-tribune tijdens de Grand Prix van België en win die rondleiding door de pitbox van Max Verstappen!

Volg Sport Stadion, de official travel partner van Max Verstappen, op Facebook. Vanaf volgende week maandag 14 augustus wordt daar elke dag, in een live video, een winnaar bekendmaakt.