Max: “Na mijn vakantie kan ik niet wachten weer te racen”

Gepubliceerd op 05 augustus 2017 door Niels Hendrix

Na elf van de twintig Grands Prix die dit jaar op de kalender staan, neemt de Formule 1-wereld een welverdiende pauze. Vanaf vandaag liggen de fabrieken in de koningsklasse van de autosport verplicht twee weken stil. Dat geeft ook alle medewerkers de kans vakantie te vieren en even afstand te nemen van de veeleisende omgeving waarin ze dagelijks actief zijn.

Ook Max Verstappen verruilt zijn woonplaats Monaco tijdelijk voor een andere bestemming. “Het is altijd goed om even op vakantie te gaan. Niet alleen om je batterijen op te kunnen laden, maar ook om familie en vrienden te zien. Omdat ik zoveel reis, is het fijn om dan bij te kunnen praten”, aldus Max. “Maar na mijn vakantie kan ik niet wachten weer achter het stuur te zitten.”

Max vragen naar de race waar hij het meest naar uitkijkt, is een open deurtje. “Spa-Francorchamps”, klinkt het direct. “Dat vind ik als coureur het mooiste circuit om te rijden en met zoveel Nederlandse fans erbij is het altijd heel speciaal om daar te racen. Het is heel mooi om al die fans te zien, daar ben ik heel blij mee!”

Wil jij het feest in Spa niet missen en Max toejuichen vanaf zijn eigen Verstappen-tribune? Boek dan snel je tickets en maak automatisch kans op een rondleiding door de Formule 1-paddock, een bezoek aan Red Bull's Energy Station en de pitbox van Max Verstappen. Een belevenis om nooit te vergeten!