Boek de Verstappen tribune op Spa en maak kans op een bezoek aan Max' pitbox!

Gepubliceerd op 27 juli 2017 door Niels Hendrix

Eerder deze maand zag de hele wereld wat een geweldige fanbase Max Verstappen heeft. Duizenden Nederlandse fans kwamen in het oranje naar Oostenrijk om vanaf de Max Verstappen-tribune hem aan te moedigen. Ook in Spa-Francorchamps zal Verstappen zijn eigen tribune hebben en iedereen die een ticket voor deze tribune heeft geboekt, maakt automatisch kans op een rondleiding door de Formule 1-paddock en een bezoek aan de pitbox van Max.

Het is voor Spa-Francorchamps de eerste keer dat er een Max Verstappen tribune is. De race, die als de thuisrace van de Red Bull Racing-coureur gezien wordt, zal door tienduizenden Nederlanders bezocht worden. “Wat gaaf dat mijn thuis Grand Prix op Spa-Francorchamps zo goed als uitverkocht is. Het is altijd mooi om zoveel fans te zien en helemaal bij die race. Al die Nederlandse support en weer een eigen tribune, zijn echt super!", liet Max eerder deze week weten.

Wil jij dit feest in Spa niet missen en Verstappen toejuichen vanaf zijn eigen tribune? Boek dan snel je tickets en maak automatisch kans op een rondleiding door de Formule 1-paddock, een bezoek aan Red Bull's Energy Station en de pitbox van Max Verstappen. Een belevenis om nooit te vergeten!