Zandvoort maakt zich op voor Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen

Gepubliceerd op 15 mei 2017 door Niels Hendrix

Wie Max Verstappen dit jaar in Nederland in actie wil zien, moet er gas op geven. De Jumbo Racedagen die op zaterdag 20 en zondag 21 mei op Circuit Zandvoort plaatsvinden, beloven namelijk weer tienduizenden raceliefhebbers te trekken. Vorig jaar bezochten maar liefst 100.000 bezoekers het grootste familie race-evenement van ons land. 

Fans van de racesport kunnen nog tot en met aanstaande dinsdag codes bemachtigen, bij aankoop van diverse actieproducten bij Jumbo. Inmiddels zijn er al tienduizenden actiecodes voor gratis tickets verzilverd. Ook is het merendeel van de tribune- en paddockkaarten door Circuit Zandvoort al verkocht.

De Jumbo Racedagen beloven mogelijk nóg spectaculairder te worden dan vorig jaar. Zo zijn er verschillende spannende raceseries als BOSS GP, zijn er diverse stuntshows en is er op de Jumbo Familiepleinen weer volop entertainment voor jong en oud. Er zijn vele supercars te bewonderen, het eigen racetalent kan worden getest in een racesimulator of kartbaan, er is volop lekker eten en drinken, de Verstappen webshop is er met stands aanwezig en verschillende DJ’s zorgen voor een goede feeststemming.

Ook kan men vanuit de lucht de races op het circuit bekijken, in de 50 meter hoge Skywatch. En natuurlijk is het hoogtepunt één van de demonstraties van Nederlands grootste racetalent Max Verstappen, die gedurende het weekend zeven keer in actie komt met zijn Red Bull Racing Formule 1-bolide.

Wil je er op 20 en 21 mei ook bij zijn op Circuit Zandvoort? In de voorverkoop van de Jumbo Racedagen zijn toegangskaarten voor de ‘Formule 1’-paddock verkrijgbaar. Kaarten kunnen worden besteld via www.circuitzandvoort.nl.

Net als vorig jaar zijn er ook gratis duinkaarten te verkrijgen bij Jumbo bij aanschaf van Red Bull actieproducten. Voor die actie, zie www.jumboracedagen.nl.