Prijswinnaar Red Bull Racing polo bekend

Gepubliceerd op 18 april 2017 door Niels Hendrix

Bij de derde ronde van 2017 van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Red Bull Racing polo (t.w.v. € 69,95) te winnen. Er dongen achthonderd deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Bahrein moest worden voorspeld. In de 4e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:36.681 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Leo Bos voorspelde 1:36.689 en zat er dus maar 8 duizendsten van af! Hij is dan ook de terechte winnaar van de prijs.

“Ik voel me zeer vereerd dat ik deze prijs mag winnen”, steekt Leo van wal. Helaas zag hij Max al in de dertiende ronde uitvallen met problemen aan zijn rem. “Maar ik had liever gezien dat Max voorin geëindigd was.”

“Al sinds in de karts rijdt, volg ik hem. Dat ging toen nog aan de hand van livetiming en livestreams. Als het nodig is, sta ik tegenwoordig ’s nachts op om zijn races te zien. Mijn andere passie is scheidsrechter zijn bij voetbal wedstrijden, maar ook dan zal ik alles in het werk stellen om de race te kunnen volgen.”

Leo besluit: “Ik vind Max gaaf en ik hoop dat hij zichzelf blijft, want dat waardeer ik aan hem. Vooral met nat weer vind ik hem super. Hopelijk kunnen we hem snel met een verbeterde auto vooraan mee zien strijden.”

Niet gewonnen of geen geduld? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de nieuwe Max Verstappen RBR driver cap en de Red Bull Racing trui met capuchon! Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!