scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max blikt vooruit op GP van Miami: 'Ik kijk uit naar de uitdaging'

Gepubliceerd op 01 mei 2024 door Niels Hendrix

Max Verstappen scoorde pole positie in alle vijf de Grands Prix van 2024 en won alle vier de Grands Prix die hij finishte. De drievoudig wereldkampioen Formule 1 is gearriveerd in Miami, voor het sprintraceweekend dat op het programma staat.

Max laat weten: “Miami is altijd een van de fysiek zwaarste circuits, vooral door de hitte en luchtvochtigheid, maar we kijken uit naar de uitdaging dit weekend. Het is een interessant circuit met een mooie mix van bochten en lange rechte stukken, dus het zal van cruciaal belang zijn om tijdens het weekend zoveel mogelijk over de auto te leren. Het circuit is goed om te racen, met enkele hogesnelheidsbochten en het wordt interessant omdat dit de tweede sprintrace op rij is.”

Verstappen vervolgt: “Het is altijd een druk weekend op en naast de baan en we hebben goede herinneringen op dit circuit. Miami zorgt voor een goede en enerverende sfeer voor de fans. Ik kijk ernaar uit om dit weekend te racen met mijn nieuwe speciale Amerikaanse helm met een ontwerp dat de passie van de fans voor de sport weerspiegelt.”

Bestel snel je 1:2 of 1:4 schaalmodel van Max zijn Amerikaanse Grands Prix-helm op Verstappen.com!