scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar Max Verstappen cap bekend

Gepubliceerd op 10 oktober 2016 door Niels Hendrix

Bij de zeventiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel de Max Verstappen cap (t.w.v. € 35,00) te winnen. Er dongen achthonderd deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Japan moest worden voorspeld. In de 43e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:36.386 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Elianne Kinkhouwers voorspelde 1:36.383 en zat er dus maar drie duizendsten van af! Zij is dan ook de terechte winnaar van de Max Verstappen cap.

“Ik ben blij verrast”, aldus de verheugde winnaar, die Max volgt sinds zijn Formule 1-debuut bij Scuderia Toro Rosso. “Elke race weer geniet ik van zijn geweldige acties. De overwinning in Barcelona zal me altijd bijblijven, omdat we samen – met m’n vriend, 3-jarig zoontje en mijn ouders – op een hotelkamertje op Kreta de hele boel bij elkaar schreeuwden, toen Max de race won.”

Hoewel ze de start miste, is het meest spannende gedeelte van de Japanse race Elianne niet ontgaan. “Omdat ik nog te lekker in mijn bed lag, heb ik van de race alleen de laatste twintig minuten gezien. Gelukkig heb ik niet gemist hoe Max weer uitmuntend als tweede over de finish kwam en dat gaf weer een heerlijk gevoel. Op naar de volgende race en uiteraard op naar volgend jaar. Ik ben heel benieuwd wat voor moois er nog in petto is voor Max.”

Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de Max Verstappen cap met het nieuwe logo – verkrijgbaar in grijs en zwart! Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!