Max, van harte met je 19e verjaardag!

Gepubliceerd op 30 september 2016 door Niels Hendrix

Veel tijd om stil te staan bij zijn negentiende verjaardag, heeft Max Verstappen niet. De Nederlandse Formule 1-coureur viert deze heuglijke gebeurtenis namelijk in Maleisië, waar deze vrijdag in Kuala Lumpur de eerste vrije trainingen worden verreden.

Red Bull Racing verraste Max ’s ochtends op het circuit met een fraaie taart. Maar verdere festiviteiten staan er in de aankomende drukke dagen niet gepland. “Misschien dat we na het weekend uit gaan eten, om mijn verjaardag nog te vieren. Want voor ik naar het circuit in Suzuka ga, breng ik nog een paar dagen in Tokyo door”, laat Max weten. 


Ook op zijn verjaardag richt Max zich dus op hetgeen hij het liefst doet: zo hard mogelijk rondgaan. Laten we hopen dat de race op zondag het mooiste cadeau oplevert in de vorm van een goed resultaat en zo voor de spreekwoordelijke kers op de taart kan zorgen.

Namens het voltallige team achter Verstappen.nl wensen wij Max een fantastische negentiende verjaardag en een succesvol sportjaar toe! Mocht je zelf een felicitatie aan Max willen overbrengen dan kan dat door hieronder te reageren. 

Klik hier om mee te doen met onze prijsvraag en kans te maken op het Max Verstappen STR11 1:43 schaalmodel!