Prijswinnaar Red Bull Racing team polo bekend

Gepubliceerd op 15 juli 2016 door Niels Hendrix

Bij de tiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Red Bull Racing teamline polo 2016 (t.w.v. € 59,95) te winnen. Er dongen ruim dertienhonderd deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Groot-Brittannië moest worden voorspeld. In de 41e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:36.407 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Miranda van der Graaf-Verdonk voorspelde 1:36.392 en zat er dus maar vijftien duizendsten van af. Zij is dan ook de terechte winnaar van de Red Bull Racing teamline polo 2016.

“Wat leuk dat ik heb gewonnen”, aldus Miranda, die sport kijkend blijkt te zijn opgevoed. Formule 1 was haar favoriet. “In de tijd van Ayrton Senna en Niki Lauda was ik nog te jong om F1 helemaal te snappen. Het raceongeluk van David Coulthard in Monaco is me uit al die jaren het meest bijgebleven, daar schrok ik toen echt van. Ik houd van de races en gevechten op de baan, dat vind ik heerlijk. Van coureurs ben ik nooit echt fan geweest, op Jos en nu Max na.”

Over de Britse Grand Prix vertelt Miranda: “Mijn favoriete moment was de inhaalmanoeuvre van Max op de Mercedes van Nico Rosberg, in de regen. Maar ook de verdediging door Max tegenover Rosberg vind ik geniaal. Hopelijk blijft Max lekker wie hij is, zijn ding doen en ervan genieten.”

“Ik ben trots op Max en geniet sinds jaren weer echt van de Formule 1. Het is lange tijd niet zo leuk geweest en daar wil ik hem voor bedanken. Dat geldt ook voor Jos, die Max gebracht heeft waar hij nu is. Bedankt daarvoor”, zegt Miranda tot besluit.

Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de unieke Max Verstappen 2016 driver cap met Exact logo. Naast de Max-producten is eveneens officiële Red Bull Racing kleding beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!