Max Verstappen #33 RBR 2016 cap in pre-order

Gepubliceerd op 07 juli 2016 door Niels Hendrix

Vandaag is de officiële Max Verstappen Red Bull Racing driver 2016 cap - met nummer 33 - in pre-order gegaan. De Verstappen webshop heeft voorbestellen mogelijk gemaakt, omdat de vraag naar deze cap blijft aanhouden ondanks dat hij nog niet is uitgebracht. 

Het verzenden van deze cap zal uiterlijk 24 augustus gebeuren en beginnen bij degenen die hem nu als eerste bestellen. Je kunt de driver cap van Max dus nog voor de Belgische Grand Prix in huis hebben! Per order ontvang je bovendien één (nieuwe) fotokaart van Max, exclusief uitgegeven door de Verstappen webshop. 

De officiële Max Verstappen #33 Red Bull Racing 2016 cap is, op de sponsoring op de zijkant na, exact hetzelfde zoals Max hem draagt. Het betreft een “flatvisor” cap (platte klep), die aan de achterzijde verstelbaar is en een gele rand heeft. De bovenzijde van de klep is voorzien van een geborduurd “33”, het startnummer van Max. Op de onderzijde van de klep staat zijn (gedrukte) handtekening. 

Pre-order hier de officiële Max Verstappen #33 Red Bull Racing 2016 cap!

Je pre-order van de cap is definitief als je betaling is ontvangen en verwerkt. De Verstappen webshop zal indien nodig updates plaatsen op de pagina van deze cap. Daar vind je altijd de laatste status over de uitlevering van deze pre-order. 

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!