Prijswinnaar gesigneerde cap en Max-vlag bekend

Gepubliceerd op 05 juli 2016 door Niels Hendrix

Bij de negende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, vielen een door Max gesigneerde STR-cap (t.w.v. € 34,95) en Max VerstappenDutch vlag (t.w.v. €15,00) te winnen. Er dongen ruim elfhonderd deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Oostenrijk moest worden voorspeld. In de 69e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:09.618 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Rick Stouten voorspelde 1:09.612 en zat er dus maar zes duizendsten van af. Hij is dan ook de terechte winnaar van de Max Verstappen 2016 driver cap met Exact logo en Dutch vlag.

“Te gek! Echt heel leuk”, laat de prijswinnaar enthousiast weten. “Sinds Jos in de Formule 1 debuteerde ben ik de sport gaan volgen. Mijn meest memorabele momenten uit die tijd zijn de vlammenzee tijdens de pitstop op Hockenheim, de podiumplaats in Hongarije en de regenrace in Maleisië 2001 toen Jos tweede lag.”

Het virus is ook overgeslagen naar zijn vrouw Tessely en zoon Milan, ook fan van Max. “Zondagmiddag vierden we de vijfde verjaardag van Milan en hebben we de race samen met bezoek gezien. ’s Avonds heb ik hem in alle rust nog een keer gekeken! Het was weer enorm genieten van de racekwaliteiten van Max.”

Tot slot zegt Rick: “Ik hoop dat Max zijn carrière op deze voet zal weten voort te zetten, met de ‘down to earth’ mentaliteit die hem op en top sportman maakt.”

Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de unieke Max Verstappen 2016 driver cap met Exact logo. Naast de Max-producten en schaalmodellen is eveneens officiële Red Bull Racing kleding beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!