Unieke actie: door Max zelf gesigneerde merchandise

Gepubliceerd op 15 juni 2016 door Niels Hendrix

Max Verstappen heeft tijdens de Familie Racedagen in Zandvoort twee dagen veel van de bezoekers van handtekeningen en selfies voorzien. Gezien zijn drukke programma, met de spectaculaire demo’s in de Red Bull Racing-auto als hoogtepunt, is het natuurlijk niet iedereen gelukt om een krabbel van Max te scoren.

Tijdens de Familie Racedagen is gebleken dat er nog veel vraag is naar de merchandise van Toro Rosso, daar waar Max zijn Formule 1-debuut maakte.  Vandaar dat er vanuit Max, in samenwerking met de Verstappen webshop, eenmalig een unieke actie is opgezet, waarbij Max zelf merchandise zal signeren. 

Binnenkort gaat Max aan de slag om de laatste resterende STR-merchandise van een handtekening te voorzien. De uitlevering zal daarom niet direct zijn, maar in ieder geval voor de Oostenrijkse Grand Prix plaatsvinden. Bovendien krijg je bij iedere bestelling met een gesigneerd product één Max Verstappen blik Red Bull en een handtekeningkaart cadeau.

Klik hier om naar de speciale actiepagina met gesigneerde STR-merchandise te gaan.

Let op: deze actie loopt tot en met maandag 20 juni en voor alle gesigneerde STR-producten geldt: zolang de voorraad strekt, op is op!

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!