Prijswinnaar gesigneerde Red Bull Racing cap bekend

Gepubliceerd op 13 juni 2016 door Niels Hendrix

Bij de zevende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een door Max zelf gesigneerde Red Bull Racing cap (t.w.v. € 29,95) te winnen. Er dongen maar liefst 1.500 deelnemers mee, een record.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Canada moest worden voorspeld. In de 49e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:16.319. Lou Claessen voorspelde 1:16.321 en zat er dus maar een luttele twee duizendsten van af. Hij is dan ook de terechte winnaar van de door Max zelf gesigneerde Red Bull Racing teamline cap.

“Wat leuk dat ik de prijsvraag gewonnen heb”, reageert Lou, die het Formule 1-gebeuren al vanaf begin jaren negentig volgt. Hij is al bij meerdere Grands Prix aanwezig geweest en beschouwt Monaco 2004 als het hoogtepunt van die bezoekjes. Het Verstappen-virus heeft inmiddels ook zijn tienjarige nageslacht in de greep. “Samen met mijn zoon Richard ben ik bij de Familie Racedagen in Zandvoort geweest. Het was geweldig. Hij heeft zelfs een handtekening van Max weten te scoren.”

“We vinden dat Max het super goed doet. Hij blijft lekker nuchter en cool en dat is heerlijk om naar te kijken. Na al die jaren, geniet ik er eindelijk weer van.” Lou vervolgt: “Wat Max in Spanje liet zien door zijn debuutrace voor Red Bull Racing te winnen, was ongelooflijk. Ook zijn inhaalrace in Monaco was top gereden en de wedstrijd in Canada was fantastisch. In Spa-Francorchamps zijn we er zelf weer bij. Hopelijk kan Max die mooie opgaande lijn in zijn carrière doorzetten, richting een kampioenschap. Ik wens hem veel succes!”

Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de unieke Max Verstappen 2016 driver cap met Exact logo, nu tijdelijk inclusief een Max Verstappen blik Red Bull. Naast de Max-producten en schaalmodellen is eveneens officiële Red Bull Racing kleding beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!