scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos Verstappen Info Page Prijsvraag.

Gepubliceerd op 24 februari 1999 door John ter Meer

Ook in het seizoen 1999 organiseert de Jos Verstappen Info Page weer een prijsvraag met dit jaar werkelijk fantastische prijzen.
De winnaar van de competitie wordt op een nader te bepalen datum op uitnodiging van Jos Verstappen, een geheel verzorgde dag aangeboden naar een "test sessie bij het team van Honda". Wij regelen niet alleen je vervoer maar gedurende de gehele dag krijg je een VIP behandeling en kom je o.a. in de pitbox van Honda terecht waar je alle ins en outs van dichtbij kunt bekijken en het geluid van een Formule auto op een paar meter afstand kunt ervaren. Een absoluut unieke ervaring en een dag die je nooit zult vergeten.

Naast de schitterende hoofdprijs in de competitie maak je per race kans op één van de volgende prijzen:
De eerste prijs van iedere race betreft een speciale kart avond. Je wordt aan het einde van het seizoen uitgenodigd in het Jos Verstappen Kart Center te Echt. De drankjes en het eten worden keurig voor je verzorgd, en tevens mag je twee maal je kunsten vertonen op de kartbaan. Aan het einde van de avond mogen de snelste prijswinnaars tegen Jos karten. Deze schitterende prijs is je aangeboden door de Jos Verstappen Kartcenter.
De tweede prijs van iedere race bedraagt een gratis lidmaatschap voor één jaar bij de Jos Verstappen Fanclub.
De derde prijs van iedere race bedraagt een Formule 1 T-shirt.
Voor diegene die per race de snelste ronde het beste weet te voorspellen hebben we een Jos Verstappen kalender beschikbaar.
Zowel het lidmaatschap als het T-shirt en de kalender worden je aangeboden door de Jos Verstappen Fanclub.

Doe mee en klik bovenaan deze pagina op de prijsvraag button.