scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar Red Bull/STR team polo bekend

Gepubliceerd op 18 mei 2016 door Niels Hendrix

Bij de vijfde ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel de officiële 2016 Red Bull/STR team polo (t.w.v. € 64,95) te winnen. Er dongen maar liefst 1.500 deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Spanje moest worden voorspeld. In de 36e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:28.816. Jan Spierieus voorspelde 1:28.826 en zat er dus maar één honderdste van af. Hij is dan ook de terechte winnaar van de 2016 Red Bull/STR teamline polo.

“Afkomstig uit de generatie van Jos, heb ik nu twee lichtingen mee mogen maken, vader en zoon. Daar ben ik heel blij mee. Hopelijk zorgt de overwinning van Max voor een boost in de Nederlandse autosport en Circuit Park Zandvoort”, aldus Jan, geboren in de kustplaats.

“Na de crash tussen Hamilton en Rosberg kreeg ik hoop en werd het alsmaar spannender. Je wordt langzaam stapelgek. De laatste tien ronden denk je ‘gaat het echt gebeuren?’. Toen er nog een paar ronden te rijden waren, wist ik dat het niet meer fout kon gaan. Na de laatste bocht brak hier spontaan een feestje los: springen en juichen, het was een complete gekte!”

Jan vervolgt: “Wat Max op deze leeftijd presteert, is ongelooflijk en neigt naar het onmogelijke. Voor mij is Max een toekomstig wereldkampioen, dat kan niet anders met dit talent. Ik verwacht dit jaar nog vele malen een podium. Ik wens Max het allerbeste en het meeste succes dat hij maar kan boeken: een wereldkampioenschap. Dat gun ik hem.”

Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de unieke Max Verstappen 2016 driver cap met Exact logo! Naast de Max-producten en schaalmodellen is eveneens officiële Red Bull/STR kleding beschikbaar, ook voor dames en kinderen.