scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Vandaag heeft Jos de nieuwe Tyrrell voor het eerst getest...

Gepubliceerd op 29 januari 1997 door

Vandaag heeft Jos de nieuwe Tyrrell voor het eerst getest op het circuit de Catalunya in Barcelona. We spraken Jos net en hij vertelde ons dat hij lekker had gereden met de auto en over het geheel genomen erg tevreden was. Jos reed vandaag in totaal 55 rondjes, had steeds veel benzine aan boord, en zette een snelste tijd neer van 1:25.4. Jos reed daarbij nog steeds met de auto van Mika Salo, dus zonder aanpassingen aan de stuurinrichting voor Jos. In het laatste rondje moest Jos de motor af zetten nadat hij een alarm kreeg van de motor, en moest hij zijn auto langs de kant zetten. Dit gebeurde een paar minuten voordat het circuit sloot.

Morgen rijdt Jos weer en zal dan een hele race-afstand gaan rijden, tussen de 65 en 70 rondjes. Vrijdag zal Mika Salo voor het eerst in Barcelona gaan rijden. Vanochtend was het circuit nog wat vochtig maar het is vandaag voor de rest droog geweest. De weersverwachting voor morgen is ook droog weer. Morgen meer over het testen in Barcelona.

Vandaag viert Huub Brentjens, voorzitter van de Jos Verstappen fanclub, zijn 41e verjaardag. Het lijkt ons een goed idee om hem te bestoken met verjaardagswensen via de fax voor al het goede werk wat hij doet voor de fanclub. Het faxnummer van de fanclub is: 0475 - 419 190.