scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Coen & Sandra dragen het stokje over

Gepubliceerd op 19 februari 1999 door Jo Vleugels

Nadat we ruim drie jaar met de Jos Verstappen Info Page actief zijn geweest dragen we de dagelijkse leiding over de site over aan Marc van Beelen en Charles Webster.

Met de Jos Verstappen Info Page zijn we, eigenlijk meer als grap en experiment, in november 1995 begonnen omdat we vonden dat er veel te weinig informatie over Jos Verstappen te vinden was op het internet. Het werd allemaal opeens heel serieus toen we bij toeval Huub Rothengatter tegen het lijf liepen op de Grand Prix van Monaco in mei 1996. We hadden T-shirts gemaakt met het toenmalige internet-adres erop. Huub had ideeen om wat met Internet te doen, zag ons daar lopen en dacht: Met die gekken moeten we verder. Zo is het contact ontstaan met Huub, Jos en de fanclub; Met grootse gevolgen.

Vanaf het allereerste begin van de site tot nu toe hebben we tot onze grote tevredenheid kunnen constateren dat de belangstelling enorm was en in al die jaren alleen maar is gegroeid, ook (of juist) in tijden dat het minder ging met Jos. Dit betekent ook een verplichting naar de bezoekers van de site en we zijn al snel op zoek gegaan naar versterking en hebben die gevonden in een groep enthousiaste vrijwilligers: Het Verstappen Info Page team ofwel het VIP-team.

We stoppen nu met de dagelijkse leiding over de site omdat we ondanks de enorme inzet van alle VIP-teamleden toch vinden dat we weer eens wat meer prioriteit aan ons prive-leven moeten gaan geven, hoe leuk we het werken aan de site ook vinden. De gemengde gevoelens daarbij zijn opluchting omdat er een 'last' van je schouders valt maar ook pijn in ons hart omdat we ons 'kindje', waar we heel veel plezier aan hebben beleefd, aan anderen overdragen. We zijn dan ook heel blij dat we de dagelijkse leiding over kunnen dragen aan Marc van Beelen en Charles Webster omdat we weten dat de site daar in zeer vertrouwde handen is. Marc en Charles, beide VIP-teamleden van het eerste uur, worden daarbij ondersteund door de andere leden van het VIP-team: Harold Bouwmeester, Ivo Kleintjens, Olaf Bouwmeester en Eric Berendsen.

We sluiten af, voordat het al te dramatisch wordt, met een welgemeend 'dank je wel' aan al die trouwe bezoekers, sommige al van het eerste uur, die ons met al hun aardige reacties altijd weer gemotiveerd hebben er vol tegenaan te gaan. Verder bedanken we uiteraard iedereen die, in wat voor vorm dan ook, heeft meegewerkt aan de totstandkoming van deze prachtige site. We verdwijnen niet helemaal van het toneel, achter de schermen zijn we af en toe nog actief voor de site, en we zullen vast en zeker ons gezicht nog wel eens laten zien op Speed & Design, het Kartevent of wat voor Formule 1 gelegenheid dan ook. We wensen Marc en Charles en het hele VIP-team veel succes en zijn er uiteraard nog steeds van overtuigd dat Jos, wellicht samen met Honda, Formule 1 wereldkampioen wordt.

Tot ziens! Coen & Sandra