scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar STR team polo bekend

Gepubliceerd op 19 april 2016 door Niels Hendrix

Bij de derde ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel de officiële 2016 Scuderia Toro Rosso team polo (t.w.v. € 64,95) te winnen. Er dongen 736 deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in China moest worden voorspeld. In de 41e ronde noteerde de Nederlandse Scuderia Toro Rosso-coureur een 1:40.399. Ron Rengers voorspelde 1:40.402 en zat er dus maar drie duizendsten van af! Hij is dan ook de terechte winnaar van de 2016 Scuderia Toro Rosso teamline polo.

De gelukkige winnaar blijkt al jarenlang de Formule 1 te volgen en altijd fan van Michael Schumacher te zijn geweest. “Natuurlijk volgde ik als Nederlander ook de verrichtingen van Jos, maar helaas kwam het er bij hem niet altijd uit, meestal door pech”, vertelt Ron. “In Max zie ik echt de opvolger van Schumacher. Max rijdt net zo perfect en gedreven, dat is prachtig om naar te kijken en bezorgt me kippenvel. Ik zit tijdens de races op het puntje van m’n stoel en ben vol trots, omdat het een Nederlander is.”

Na de mooie inhaalrace die Max in Shanghai reed, hoopt Ron dat er nog meer in het vat zit. “Ik kan niet wachten op zijn eerste podiumplaats. Max ga vooral zo door!”, besluit de winnaar.

Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de nieuwe Max Verstappen 2016 driver cap met Exact logo! Naast de Max-producten en schaalmodellen is eveneens de nieuwe officiële Scuderia Toro Rosso kleding beschikbaar, ook voor dames en kinderen.