scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar STR sweat jacket bekend

Gepubliceerd op 08 april 2016 door Niels Hendrix

Bij de tweede ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel het officiële 2016 Scuderia Toro Rosso teamline sweat jacket (t.w.v. € 89,95) te winnen. Er dongen 1140 deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Bahrein moest worden voorspeld. In de 49e ronde noteerde de Nederlandse Scuderia Toro Rosso-coureur een 1:35.504. Bram ten Hove voorspelde 1:35.498 en zat er dus maar zes duizendsten van af! Hij is dan ook de terechte winnaar van het 2016 Scuderia Toro Rosso teamline sweat jacket

“Echt? Heb ik gewonnen? Super bedankt!”, reageert Bram blij. Hij is een paar jaar jonger dan Max, maar kijkt al langer Formule 1. “Sinds het debuut van Max is Formule 1 een stuk interessanter geworden. Sindsdien volg ik hem, ook via zijn social media.” De prijswinnaar heeft Max nog niet in levenden lijve aan het werk gezien. “Maar we denken erover om dit jaar naar de F1-race op Spa-Francorchamps te gaan, dat lijkt me een ontzettend leuke ervaring.”

Bram vervolgt: “Natuurlijk heb ik de GP van Bahrein gezien. Max reed een heel goede race, hij was erg scherp. Zeker gezien de motor en het pakket dat Toro Rosso heeft, hebben ze een goed resultaat behaald. Ik denk dat ze het maximale eruit gehaald hebben. Maar Max is dan ook absoluut een topcoureur!”

Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de nieuwe Max Verstappen 2016 driver cap met Exact logo! Naast de Max-producten en schaalmodellen is eveneens de nieuwe officiële Scuderia Toro Rosso kleding beschikbaar, ook voor dames en kinderen.