scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Voorspel de snelste raceronde van Max en win een STR sweat jacket!

Gepubliceerd op 30 maart 2016 door Niels Hendrix

In samenwerking met de Verstappen webshop heeft Verstappen.nl een prijsvraag opgezet, waarbij deze tweede ronde van het seizoen het officiële 2016 Scuderia Toro Rosso teamline sweat jacket (t.w.v. € 89,95) te winnen is. Deze is uiteraard, naast alle overige Max Verstappen en Toro Rosso-merchandise, verkrijgbaar bij de Verstappen webshop.

Deelname aan de prijsvraag werkt als volgt: Like Facebook.com/MaxVerstappen en voorspel de snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Bahrein op zondag 3 april. Geef de rondetijd daarbij als volgt aan: 1:42.062 (voorbeeld).

De winnaar is degene die het dichtst bij de daadwerkelijke rondetijd van Max zit (of zelfs juist weet te voorspellen). Mochten er meerdere winnaars zijn dan beslist het lot. Met de uiteindelijke prijswinnaar wordt via Facebook contact opgenomen.

Let op: alleen inzendingen via het Facebook-reactiesysteem onder dit nieuwsartikel op Verstappen.nl dingen mee. Je kunt niet op een andere manier inschrijven.
Zodra de race van start gaat, sluit de inschrijving. Meerdere malen reageren kan, maar alleen je laatste voorspelling geldt.

Niet gewonnen of geen geduld? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de nieuwe Max Verstappen 2016 driver cap met Exact logo en het te winnen 2016 Scuderia Toro Rosso teamline sweat jacket! Naast de Max-producten en schaalmodellen is eveneens de nieuwe officiële Scuderia Toro Rosso kleding beschikbaar, ook voor dames en kinderen.