scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Ontmoet Max op de Red Bull Ring!

Gepubliceerd op 04 februari 2016 door Niels Hendrix

Het tweede seizoen van Max Verstappen in de Formule 1 is er één die je natuurlijk ook met eigen ogen mee wilt maken. Het bezoeken van een Grand Prix is een kostbare aangelegenheid, dus om het toch enigszins betaalbaar te maken komen Max Verstappen, Red Bull en Sport Stadion met een fantastische actie! 

Voor slechts € 99,- heb je niet alleen een tribuneplaats (ter waarde van € 270,-) op de Red Bull Ring in Spielberg, maar krijg je er gratis een oranje Max Verstappen t-shirt bij, vier blikjes Red Bull, de Red Bulletin, een keycord en tickethouder en als klap op de vuurpijl komt Max Verstappen alle fans op zondagochtend bezoeken voor een persoonlijke ontmoeting!

Tijdens het Oostenrijkse Grand Prix weekend, de thuisrace van Verstappens werkgever Red Bull, bieden we met dit speciale pakket een groep van 500 fans een unieke beleving aan en de mogelijkheid om Max persoonlijk succes te wensen voor hij van start gaat. Met 500 fans, die in het oranje gekleed gaan, zullen we een fantastische sfeer gaan creëren en samen een mooi feestje er van maken. Je kan maximaal twee kaarten per persoon reserveren en we hebben helaas voor maximaal 500 Max Verstappen-fans plek in ons Max Verstappen-vak. 

Grijp dus je kans en kom begin juli naar de Red Bull Ring om Max Verstappen aan te moedigen in dit fantastische speciale pakket! Klik hier voor meer informatie of om direct de “Max Verstappen Oostenrijk special” te reserveren. Mocht je nog vragen hebben dan kun je die via Sport Stadion stellen, waar ze je graag verder helpen.

Noot: vrijdagmiddag waren alle 500 plekken in het fanvak al verkocht en was de actie dus uitverkocht! Inmiddels is echter duidelijk dat er 500 extra kaarten beschikbaar zijn!

Noot: ook alle 500 extra kaarten zijn snel weggegaan en de actie is nu echt uitverkocht!