scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Formule 1 Jaarboek met Max Verstappen-hoofdstuk

Gepubliceerd op 20 december 2015 door Niels Hendrix

Via de Verstappen webshop is het Formule 1 Jaarboek 2015 met een speciaal Max Verstappen-hoofdstuk te bestellen. Dit jaarboek is een prachtig fotografisch overzicht van het hele wereldkampioenschap, voorzien van gedetailleerde verslagen en analyses van alle Grands Prix wereldwijd in 2015, van Australië in maart tot Abu Dhabi in november.

Voor elke race zijn er twee pagina’s gereserveerd met een overzicht van de startgrid, de uitvallers, snelste rondetijden, een gedetailleerd verslag van de race en de einduitslag. Daarnaast een beschrijving van het circuit, de weersomstandigheden tijdens de race en de specifieke discussiepunten die op dat moment domineerden. Er zijn ook hoofdstukken over de hoogtepunten van het seizoen, rijkelijk geïllustreerd met mooie foto’s.

Tot slot bevat het boek een portfolio van meer dan 120 pagina’s met schitterende foto’s van het gehele seizoen en een redactioneel stuk door Giorgio Stirano. Hij beschrijft de belangrijkste technische ontwikkelingen in de loop van het seizoen. Geen enkele Formule 1-fan zal zonder dit volledige verslag van een memorabele wereldkampioenschap kunnen.

Deze speciale editie van het Formule 1 Jaarboek 2015 bevat een full colour Max Verstappen cover en 12 pagina's over het debuutseizoen van de jongste Formule 1-coureur ooit! Deze 12 pagina’s zijn speciaal toegevoegd aan het jaarboek en deze Max Verstappen-editie is alleen in de Verstappen webshop te verkrijgen. 

Het jaarboek is per direct te bestellen en beschikbaar. 

Voor vragen met betrekking tot de merchandise verwijzen we je naar www.verstappenshop.nl, waar ze je graag verder helpen.