scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar Toro Rosso-hoodie bekend

Gepubliceerd op 17 november 2015 door Niels Hendrix

De achttiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, waarbij dit keer het Scuderia Toro Rosso hooded sweatjacket (t.w.v. € 89,95) te winnen viel, kende maar liefst 1150 deelnemers. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Brazilië moest worden voorspeld. In de 56e ronde noteerde de Nederlandse Scuderia Toro Rosso-coureur een 1:15.972. Arno Fijnaut zat met zijn voorspelling van 1:15.985 maar dertien duizendsten van de daadwerkelijke tijd af. Hij is dan ook de terechte winnaar van de grijze “STR-hoodie”.

“Wat een leuke verrassing”, reageert Arno blij. Hij blijkt een fervent volger van de Formule 1 en destijds ook Jos. “Max volg ik sinds de Florida Winter Series en vorig jaar heb ik heel erg genoten van zijn optredens in de Formule 3. Dat was zeer indrukwekkend en een duidelijke bevestiging van zijn talent. Dat Max die lijn door heeft weten te trekken naar de Formule 1, maakt het alleen maar mooier.”

Gevraagd naar zijn favoriete inhaalactie van Max blijft het even stil bij Arno: “Het is moeilijk om er één uit te kiezen. Perez in Brazilië was mooi, Blanchimont met Nasr was natuurlijk geweldig, de actie op Maldonado en het aanhaken bij Vettel op Monaco, maar ook buitenom op Ocon op Hockenheim (F3) staat mij nog heel goed bij. Het is inmiddels al een behoorlijke lijst en van mij mogen er nog heel veel van zulke acties volgen.”

“Ik wens Max uiteraard heel veel succes in Abu Dhabi en hoop dat hij volgend jaar hoe dan ook wat meer topsnelheid ter beschikking heeft”, besluit Arno. Voor de Grand Prix van de Abu Dhabi, de laatste van 2015, willen we weer een prijsvraag uitschrijven. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon zelf via de Max Verstappen webshop de Max Verstappen of Scuderia Toro Rosso merchandise van 2015 bestellen!