scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max en Jos in tennisfinale Sao Paulo

Gepubliceerd op 10 november 2015 door Niels Hendrix

Maandagavond is Max Verstappen naar Sao Paulo vertrokken en na een relaxte nachtvlucht is hij dinsdagochtend samen met vader Jos en manager Raymond Vermeulen in de Braziliaanse miljoenenstad gearriveerd. Nadat er was ingecheckt bij het hotel en bijgekomen van de lange reis is het hele gezelschap inclusief personal trainer Jake Aliker gaan sporten, als onderdeel van het programma om aan het plaatselijke warme klimaat te wennen.

De tennisrackets werden gehanteerd en daarbij namen Max en Jake het op tegen Jos en Raymond. De jeugd had conditioneel een voorsprong en buitte die in de eerste set uit door met 6-4 te winnen. Maar de oude garde wist zich te herpakken en revancheerde zich in de tweede set door die met 3-6 op techniek binnen te slaan. Dat leverde een voorlopige eindstand van 1-1 op. 

Uiteraard kan dit duel tussen de teams van Max en Jos niet onbeslist blijven, vandaar dat een moment voor de finale op korte termijn gepland gaat worden. Wordt vervolgd dus…

Op woensdag zet Max voor het eerst voet op Autódromo José Carlos Pace, ook wel bekend als circuit Interlagos, waar hij samen met zijn engineers de gebruikelijke trackwalk zal doen. De rest van de dag wordt gevuld met enkele sponsoractiviteiten en meetings met het team, ter voorbereiding op de Grand Prix. 

Tijdschema van het raceweekend in Brazilië.

Om mee te doen aan de prijsvraag voor de GP van Brazilië en kans te maken op een STR-hoody, klik je hier!