scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar Toro Rosso-softshell jacket bekend

Gepubliceerd op 03 november 2015 door Niels Hendrix

De zeventiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, waarbij dit keer het Scuderia Toro Rosso "official teamline softshell jacket" (t.w.v. € 149,95) te winnen viel, kende maar liefst 1670 deelnemers. Een nieuw record!

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Mexico moest worden voorspeld. In de 70e ronde noteerde de Nederlandse Scuderia Toro Rosso-coureur een 1:22.603. Mark Reijnders zat met zijn voorspelling van 1:22.600 maar drie duizendsten van de daadwerkelijke tijd af! Hij is dan ook de terechte winnaar van het “softshell jacket (m/v)”.

“Dat is mooi, helemaal top! Dan zat ik er heel dicht bij”, reageert Mark verheugd. “Ik volg de Formule 1 met regelmaat en sinds dit jaar uiteraard ook Max. Mijn kinderen en vrouw zijn ook al helemaal weg van Max.” De race in Mexico is met veel interesse bekeken: “Max heeft alles eruit gehaald wat er uit de auto te halen viel. Zeker gezien zijn leeftijd en ervaring doet hij het super goed in zijn debuutjaar in de F1. Max is natuurlijk ook opgegroeid tussen raceauto’s en had in zijn vader Jos, toch niet de minste F1-coureur, een goede leermeester. De tijd zal het leren wat de toekomst gaat brengen. Hopelijk veel moois. Max wil zelf wereldkampioen worden en dat hoop ik met hem mee.”

Voor de Grand Prix van de Brazilië willen we weer een prijsvraag uitschrijven. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon zelf via de Max Verstappen webshop de Max Verstappen of Scuderia Toro Rosso merchandise van 2015 bestellen!