Max Verstappen bij Hornbach Best op woensdag 4 november

Gepubliceerd op 28 oktober 2015 door Niels Hendrix

Op woensdag 4 november is de opening van Hornbach Best, de elfde vestiging van deze projectbouwmarktketen in Nederland. Prominent onderdeel van deze feestelijke happening is de finale van de Verstappen Simulator Wedstrijd, waaraan de naamgever zelf ook meedoet. Hij neemt het op tegen de vijf finalisten van dit landelijk race-event. Echte simulatorspecialisten, die zich niet zomaar door de bekende inhaalmanoeuvres van ons nationale racewonder laten inpakken. Na afloop kunnen de bezoekers prangende vragen stellen aan Max Verstappen (en Olav Mol).

Hornbach is eerder dit jaar een samenwerking aangegaan met Max Verstappen, in de vorm van een race-event onder bezoekers van Hornbach. Zaterdag 12 september was de halve finale in het onlangs geopende Hornbach Geleen. Van de 25 finalisten kwalificeerden vijf snelheidsduivels zich voor de finale bij Hornbach Best. Schudt Max de concurrenten lachend van zich af, of laat hij zich verrassen? Deze speciale race staat op woensdag 4 november vanaf 15.00 uur op het programma.

Hornbach Best (Zandstraat 15, direct aan afrit 28 van de A2) pakt op deze feestelijke openingsdag sowieso flink uit. Naast de Verstappen Simulator Wedstrijd (in de middag) en de wedstrijd voor de eerste bezoekersactie zijn er de hele dag verschillende activiteiten voor jong en oud. Het complete programma van de dag is te zien op hornbach.nl/best.