Prijswinnaar Toro Rosso-hoodie bekend

Gepubliceerd op 26 oktober 2015 door Niels Hendrix

De vijftiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, waarbij dit keer het Scuderia Toro Rosso hooded sweatjacket te winnen viel, kende maar liefst duizend deelnemers.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in de Verenigde Staten moest worden voorspeld. In de 51e ronde noteerde de Nederlandse Scuderia Toro Rosso-coureur een 1:43.172. Rick Duister zat met zijn voorspelling van 1:43.178 maar zes duizendsten van de daadwerkelijke tijd af! Hij is dan ook de terechte winnaar van de grijze STR-hoodie.

"Super!”, reageert Rick verheugd. De jongeman heeft net als velen enorm genoten van de kunsten van Max op Circuit of the Americas. "De race in Austin was echt leuk en ontzettend spectaculair. Met de vele inhaalacties was het heerlijk om naar te kijken. Max deed het echt super!" Rick vervolgt: "Sinds Max in de Formule 1 rijdt, volg ik hem op de voet. De Formule 1 had altijd al mijn aandacht, maar nu Max erbij is, volg ik echt alles. Ik ben dan ook erg benieuwd met welke motor Max volgend seizoen zal rijden."

Voor de Grand Prix van de Mexico willen we weer een prijsvraag uitschrijven. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon zelf via de Max Verstappen webshop de Max Verstappen of Scuderia Toro Rosso merchandise van 2015 bestellen!