Nederland interviewt Max Verstappen via #ASKMAX33

Gepubliceerd op 16 oktober 2015 door Niels Hendrix

Als partner van Max Verstappen heeft Exact Business Software onlangs aan Nederland gevraagd: “Wat wil jij Max vragen?” Massaal stroomden de vragen binnen. Vandaag lanceert Exact de eerste aflevering van #ASKMAX33. Een film met soms nuchtere, maar vaak onthullende antwoorden van de jongste F1 coureur ooit.

Bekijk hier aflevering 1: exact.nl/askmax

Max gaat in #ASKMAX33 in op zijn ambities, dromen en verwachtingen, maar ook op de gouden vraag die meer dan de helft van de deelnemers op de lippen brandt: “Bij welk team ga je volgend jaar rijden?”. 

Vurige ambities
Exact heeft #ASKMAX33 gemaakt in nauwe samenwerking met Team Verstappen, Pex Racing en Karting Genk, het kartcircuit waar Max is opgegroeid. In de film zien we Max dan ook nog spectaculair racen met zijn kart-vrienden. Met deze film trapt Exact de campagne af rond ‘Fierce Ambition’, Max’s vurige ambitie waarin het bedrijf zichzelf herkent.

Max en Exact
Erik van der Meijden, CEO Exact: “Max past perfect bij onze daadkrachtige mentaliteit en die van onze klanten. Waar onze technologie bedrijven en hun accountants in staat stellen te groeien, gaat Max vol voor de hoogst mogelijke prijs in de Formule 1. We zijn heel enthousiast over deze samenwerking en met #ASKMAX33 geven we onze klanten en volgers de kans zelf ook direct contact met Max te hebben.” 

Over Exact
Daadkrachtige business software, dat is wat Exact maakt. Voor meer dan 200.000 organisaties wereldwijd. Voor ondernemende doeners die hun dromen nog dezelfde dag in daden willen vertalen. Exact heeft diezelfde mentaliteit. Dertig jaar geleden startten zes studenten een bedrijf in een garage, nu zijn we een internationale onderneming met 1.550 collega’s in 15 landen met een omzet van € 188 miljoen in 2014. Voor meer informatie over Exact ga je naar www.exact.nl.