Prijswinnaar Toro Rosso-softshell jacket bekend

Gepubliceerd op 12 oktober 2015 door Niels Hendrix

De veertiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, waarbij dit keer een Scuderia Toro Rosso "official teamline softshell jacket" te winnen viel, kende een record aantal inzendingen met ruim dertien honderd deelnemers. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Rusland moest worden voorspeld. In de 29e ronde noteerde de Nederlandse Scuderia Toro Rosso-coureur een 1:42.639. Miranda van Velzen zat met haar voorspelling van 1:42.638 maar één duizendste van de daadwerkelijke tijd af! Zij is dan ook de terechte winnaar van de “softshell jacket (m/v)”.

“Echt waar? Super gaaf dat ik deze prachtige prijs gewonnen heb”, reageert Miranda verrast. Ook bij haar is het Verstappen-virus toegeslagen. “Voorheen keken mijn man Wim en ik regelmatig naar de Formule 1, maar sinds Max meedoet zitten we voortaan elke keer aan de buis gekluisterd. Hij doet het echt fantastisch.” Over de race op Sochi, zegt ze: “Jammer dat de crash tussen Hulkenberg en Ericsson Max een lekke band bezorgde, anders had er nog meer ingezeten. Maar ik ben blij dat hij toch nog een puntje behaalde in Rusland.”

Voor de Grand Prix van de USA willen we weer een prijsvraag uitschrijven. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon zelf via de Max Verstappen webshop de Max Verstappen of Scuderia Toro Rosso merchandise van 2015 bestellen!