scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar Verstappen-pakket bekend

Gepubliceerd op 22 september 2015 door Niels Hendrix

De dertiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, waarbij dit keer een Verstappen-pakket te winnen viel, kon met ruim 500 inzendingen wederom een succes worden genoemd.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Singapore moest worden voorspeld. In de 43e ronde noteerde de Nederlandse Scuderia Toro Rosso-coureur een 1:50.298. Dat was net als bij de afgelopen twee Grands Prix de vierde snelste raceronde van het veld.

Dick Mastbergen zat met zijn voorspelling van 1:50.325 maar 27 duizendsten van de daadwerkelijke tijd af en is dan ook de terechte winnaar van het Verstappen-pakket, bestaande uit het Max Verstappen "drivers t-shirt" en de Max Verstappen sleutelhanger.

Dick, die nog lid was van de fanclub van Jos, hem in 1997 op Spa-Francorchamps zag rijden en zijn kartcentrum een enkele keer bezocht heeft, is inmiddels fan van Max. “Dat we zo’n jonge jongen hebben die zo goed presteert in het Formule 1 wereldkampioenschap met zo’n grote namen, dat is uniek”, vertelt de blije prijswinnaar, die de race in Singapore uiteraard gezien heeft. “Max was fantastisch! Het was erg jammer van zijn start, maar ik heb bewondering voor het hele team, hoe ze zich hebben terug geknokt in de wedstrijd.”

“Je moet uitkijken dat je daar niet aan gaat wennen, dat Max zelfs als hij als laatste start nog tien plaatsen naar voren rijdt. Hij heeft behoorlijk hard gewerkt.” Dick vervolgt: “Ik kijk alweer uit naar zondag. Hopelijk kan Max zijn goede vorm vasthouden. Ik volg het allemaal op internet en lees de kranten. Ik vind het prachtig, heel mooi!”

Voor de Grand Prix van Japan willen we weer een prijsvraag uitschrijven. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon zelf via de Max Verstappen webshop de nieuwe Max Verstappen of Scuderia Toro Rosso merchandise van 2015 bestellen!