scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max geeft komend weekend demo’s in Assen

Gepubliceerd op 28 juli 2015 door Niels Hendrix

Eerder dit jaar deed Max Verstappen al Spa-Francorchamps en Circuit Park Zandvoort aan, waar hij demonstraties weg gaf tijdens het World Series by Renault-weekend en Italia a Zandvoort. Komend weekend zal de Scuderia Toro Rosso-coureur zijn Formule 1-bolide voor het publiek op het TT Circuit Assen de sporen geven.

Door de samenwerking tussen Red Bull Nederland en Racing Day demonstreert Max dit jaar nog een laatste keer in eigen land zijn kunsten, voor het raceseizoen op 23 augustus in de Belgische Ardennen verder gaat.

Op zaterdag 1 augustus staat de Formule 1-demonstratie van Max met de RB7 in Scuderia Toro Rosso-kleurstelling gepland om 12.20 uur. Op zondag 2 augustus staat de eerste demo om 10.50 uur op het programma en de tweede om 13.20 uur.

Autosportliefhebbers en fans kunnen op het circuit in Assen hun garderobe aanvullen met Max Verstappen en Scuderia Toro Rosso-kledij, want de officiële merchandise trailer is op zaterdag en zondag aanwezig. Ook alle andere artikelen uit de Verstappen webshop zijn natuurlijk verkrijgbaar.

Klik hier voor het volledige tijdschema van Racing Day in Assen.