scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar Max-pakket bekend

Gepubliceerd op 07 juli 2015 door Niels Hendrix

De inmiddels negende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, waarbij dit maal het oranje "Race to the Max" t-shirt en de Max-sleutelhanger te winnen vielen, kende met ruim 460 inzendingen een succesvol verloop.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Groot-Brittannië moest worden voorspeld. Vanwege zijn vroegtijdige uitval noteerde de Nederlandse Scuderia Toro Rosso-coureur die in de derde ronde achter de safety car: een 2:20.776 was Max z’n beste rondetijd voordat zijn race over was. Niemand zat daarbij in de buurt.

Vandaar dat Tjeerd Buijs met zijn voorspelling van 1:57.854 – ondanks het gigantische verschil van 23 seconden – toch de winnaar van het “Race to the Max” t-shirt en de Max-sleutelhanger is! “Geweldig dat ik gewonnen heb. Dat had ik totaal niet verwacht”, reageert Tjeerd blij.

Vanzelfsprekend heeft de winnaar de race van begin tot eind gezien. “Het was een ware Britse tragedie met alles erop en eraan. Wel baal ik nog steeds van die vierde ronde…” Vooruitkijkend in de carrière van Max, zegt Tjeerd: “Hopelijk blijft Max nog een jaartje bij Scuderia Toro Rosso. In de toekomst zie ik hem ooit prijzen pakken met Mercedes dan wel Ferrari. Ik zal Max altijd blijven volgen!”

Voor de Grand Prix van Hongarije willen we weer een prijsvraag uitschrijven. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon via de Max Verstappen webshop de nieuwe merchandise van 2015 bestellen! Naast het Max Verstappen 2015 t-shirt en de Max Verstappen 2015 cap is er ook de officiële teamkleding beschikbaar.