scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Veni Vidi Vici, the 2008 Van Merksteijn sportscar campaign

Gepubliceerd op 07 juli 2015 door Niels Hendrix

Het boek “Veni Vidi Vici” is de kroniek van het onvergetelijke 2008 endurance seizoen van het Nederlandse Van Merksteijn team met, uiteraard in één van de hoofdrollen, Jos Verstappen.

110 pagina’s met unieke foto’s van de allerbeste Benelux fotografen, alle statistieken en het volledige verslag van een ongeëvenaarde campagne. Het verhaal begint bij de uitdaging voor het team om de fantastische Porsche RS Spyder te bemachtigen en de eerste testsessies, waarin Jos de Porsche monteurs liet kennis maken met een ongekend performance niveau.

Natuurlijk komt het gehele LMS seizoen voor in woord en beeld met een gedetailleerde samenvatting van alle races en de fantastische prestaties van Jos (LMP2-kampioen), Peter van Merksteijn en Jeroen Bleekemolen.

Het hoofdstuk over de 24 Uur van Le Mans is ongetwijfeld het hoogtepunt van het boek met alle “achter de schermen” verhalen en de fantastische overwinning van het Nederlandse team onder leiding van Frans Verschuur. Een unieke herinnering aan een topmoment in de Nederlandse autosportgeschiedenis.

Het boek “Veni Vidi Vici” is beschikbaar in soft- en hardcover editie op http://mkgpproductions.com/