scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Video: Max vs Jos in exclusieve onboard op Italia a Zandvoort

Gepubliceerd op 30 juni 2015 door Richard de Klerk

Dat de familie Verstappen op velerlei wijzen autosporthistorie heeft geschreven, behoeft geen toelichting. Een racende vader en zoon, die het beiden tot de koningsklasse in de autosport hebben weten te schoppen, is echter geen unicum. Maar de meters die Max en Jos afgelopen zondag op Italia a Zandvoort gezamenlijk door de duinen aflegden, waren wél uniek en vormen een nieuw hoofdstuk in de Verstappen-geschiedenis.

Dankzij Red Bull en Verstappen.nl is dat optreden op onboard video vastgelegd vanuit maar liefst vijf verschillende standpunten. Zodoende is de run van de Verstappens - in een RB8 in Scuderia Toro Rosso kleuren en Minardi PS01 - vanuit hun eigen zicht veld mee te beleven.

In onderstaande compilatie duiken Jos en Max achter elkaar het circuit op en blijven ze in hun outlap bij elkaar. Bij het opkomen van het rechte stuk gaat het duo gebroederlijk zij aan zij om vervolgens bij de vliegende start gas te geven! Hoewel Jos een autolengte voorsprong neemt, remt Max zijn vader uit om daarna de leiding te nemen en niet meer af te staan. Tijdens de inlap rijden vader en zoon gezamenlijk naar de finish, waar ze tenslotte onder luid gejuich worden afgevlagd.

Als je geen video van de Verstappens wilt missen, is het raadzaam je op ons YouTube kanaal te abonneren: https://www.youtube.com/c/VerstappenNL33

Kijktips:
Exclusief onboard bij Max op Italia a Zandvoort
Max en Jos trakteren Italia a Zandvoort op donuts
Persconferentie Italia a Zandvoort met Max en Jos