scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Video: exclusief onboard bij Max op Italia a Zandvoort

Gepubliceerd op 29 juni 2015 door Richard de Klerk

Bij elke doorkomst van Max Verstappen tijdens een van zijn runs tijdens Italia a Zandvoort gingen de smartphones massaal de lucht om maar alles op video te registreren. De ruim 30 duizend bezoekers hebben zo met zijn allen zo’n beetje elke gereden meter in de Scuderia Toro Rosso weten vast te leggen.

Één uitzicht bleef echter uniek: dat van Max zelf. Maar dankzij de inspanningen van Red Bull en Verstappen.nl is ook daar nu door iedereen van te genieten dankzij een exclusieve video met onboard beelden van Max in de RB8 in Toro Rosso-kleuren op Zandvoort.

In onderstaande video wordt de volledige laatste run van Max vanuit verschillende onboard camerastandpunten belicht. Na zijn eerste vliegende ronde volgen er twee rondjes die gebruikt worden om aan het einde van het rechte stuk donuts te draaien. In zijn inlap zwaait Max vervolgens het publiek toe, dat hem bij de finish met veel gejuich ontvangt.

Als je geen video van de Verstappens wilt missen, is het raadzaam je op ons YouTube kanaal te abonneren: https://www.youtube.com/c/VerstappenNL33