scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Video: persconferentie Italia a Zandvoort met Max en Jos

Gepubliceerd op 28 juni 2015 door Niels Hendrix

De gezamenlijke run van vader en zoon Verstappen tijdens Italia a Zandvoort was niet alleen een unieke gebeurtenis, het vormde tevens het hoogtepunt van het evenement. Max en Jos konden dan ook op luid gejuich vanaf het goedgevulde Circuit Park Zandvoort rekenen. Het gehuil van de V8 en V10 motoren van de Scuderia Toro Rosso (RB8) en Minardi (PS01) werd bij vlagen zelfs overstemd.

Na afloop blikte het duo terug ten overstaan van het aanwezige journaille. “Dat ik samen met mijn vader in een Formule 1-auto een demo heb kunnen geven, dat is toch wel iets speciaals”, meldt Max tijdens de persconferentie. Jos vertelt over alle aandacht voor zijn zoon: “Waanzinnig om te zien dat Max na acht wedstrijden in de Formule 1 al zo populair is. Dat kan alleen nog maar groter worden.”

Tijdens de signeersessies ontstond er een enorme toeloop en drukte. Als Max het had gekund, zou hij iedere fan een handtekening hebben geven. Maar dan was hij waarschijnlijk zo lang bezig geweest dat hij de start van de Grand Prix van Groot-Brittannië zou gaan missen…

“Ik was heel druk met het uitdelen van handtekeningen”, zegt Max. “Ik heb mijn naam misschien wel twee miljoen keer gehoord vandaag, dus die wil ik even niet meer horen. Maar het is heel mooi om zoveel fans te zien. Ik denk dat ik vanavond stemmetjes in mijn hoofd hoor”,  aldus Max met een knipoog.

Een video van de volledige persconferentie is hieronder te bekijken:

Als je geen video van de Verstappens wilt missen, is het raadzaam je op ons YouTube kanaal te abonneren: https://www.youtube.com/c/VerstappenNL33