scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Info voor fans die naar Max en de Red Bull Zeepkistenrace komen

Gepubliceerd op 13 mei 2015 door Niels Hendrix

Aanstaande zaterdag 16 mei wordt de Cauberg in Valkenburg tijdens de Red Bull Zeepkistenrace gebruikt om kei hard vanaf te racen. Zestig deelnemende teams zullen dan de berg in zelfgebouwde creatieve zeepkisten af stormen en het tegen Max Verstappen opnemen.

Kom je deze helden bekijken, wil je Max Verstappen/Toro Rosso merchandise kopen of onze Formule 1-coureur aanmoedigen om een snelle tijd neer te zetten? Lees je dan even goed in.

Wanneer
Zaterdag 16 mei gaat de Red Bull Zeepkistenrace om 13.00 uur van start. Zorg er voor dat je op tijd komt, dan kan je de zeepkisten komen bewonderen in de paddock en is er nog plaats aan de baan om het spektakel te volgen. De race duurt tot ongeveer 19.00 uur.

Waar
De Red Bull Zeepkistenrace vindt plaats rondom de Cauberg in Valkenburg. In de paddock in het Kuurpark staan alle zeepkisten opgesteld. Check de foto van de plattegrond.

Parkeren
Jij mag jouw eigen zeepkist gratis parkeren op de volgende drie parkeerterreinen:

  • P Leeuw 1 Prinses Beatrixsingel
  • P Leeuw 2 Prinses Beatrixsingel
  • P Cauberg N590 (Rijksweg)

Volg daarna de loopaanwijzingen.

Toegang
Goed nieuws: gratis toegang. Dus geen kaartjes nodig.

Merchandise
De officiële Max Verstappen/Toro Rosso merchandise trailer is aanwezig. Deze staat boven op de Cauberg en daarnaast is er nog een merchandise stand bij de paddock. Wellicht scoor je daar nog een handtekening van Max, want hij deelt er daar uit en kan de merchandise direct personaliseren.

Meer info
Vlieg naar www.redbullzeepkistenrace.nl