scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Win tickets voor Sport1 Racing Day met Max!

Gepubliceerd op 22 april 2015 door Niels Hendrix

Sport1 lanceert op vrijdag 1 mei 2015 het nieuwe kanaal Sport1 Racing. Op dit nieuwe “24 uur per dag en zeven dagen in de week” kanaal zal dit raceseizoen ruim 600 uur live aandacht worden besteed aan de verschillende autosport disciplines.

Om de lancering van dit kanaal luister bij de zetten organiseert Sport1 op 1 mei in De Kartfabrique in Utrecht speciaal voor alle autosportfans de Sport1 Racing Day. Tijdens deze dag krijgen de fans de mogelijkheid zich te vermaken met allerlei Formule 1 activiteiten en zullen ook Sport1 commentator Olav Mol en analist Robert Doornbos aanwezig zijn. Bovendien is niemand minder dan Formule 1 coureur Max Verstappen aanwezig voor een handtekeningensessie.

Sport1 Racing Day is op vrijdag 1 mei, van 13:00 t/m 17:00 uur, in de Kartfabrique in Utrecht en jij maakt kans daarbij aanwezig te zijn. Op het programma staan onder andere:

  • Meet & greet met Max Verstappen
  • Q & A tussen Olav Mol en Max Verstappen
  • Race tegen voormalig F1-coureur Robert Doornbos in een simulator

Wat moet je ervoor doen om kans te maken aanwezig te mogen zijn op de Sport1 Racing Day, waarvoor wij 25x2 tickets weggeven?
Simpel: Stuur je meest originele Max Verstappen foto (eventueel met een kleine toelichting erbij) naar: [email protected]
Dat kan een foto van Max, jezelf met Max, je Verstappen verzameling of een andere creatieve uitspatting zijn. Verras ons!

Vergeet niet om naast je naam ook je adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer te vermelden, zodat de prijswinnaars hun tickets op tijd kunnen ontvangen. Je kunt je foto tot en met zondag 26 april 2015 e-mailen. Daarna maken we de winnaars zo spoedig mogelijk bekend.

Met het insturen van een foto geef je toestemming om de foto (indien winnend) te mogen publiceren op Verstappen.nl. Let wel dat de foto door jezelf gemaakt dient te zijn! We accepteren niet meer dan één inzending per adres.