Prijswinnaar Max 2015 t-shirt bekend

Gepubliceerd op 18 maart 2015 door Niels Hendrix

De door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, waarbij het nieuwe Max Verstappen/Toro Rosso 2015 t-shirt te winnen viel, is met 400 deelnemers een groot succes geworden.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Melbourne moest worden voorspeld. Omdat Max met pech uitviel en daardoor geen kans had om op de zachte banden snelle rondetijden te laten noteren, waren veel inzendingen te optimistisch ingeschat.

Frits van de Weijer bleek uiteindelijk de beste voorspeller. Hij zat maar 0.173 af van de snelste rondetijd van Max (1:34.295). “Super leuk, hartstikke bedankt”, reageerde de winnaar enthousiast, toen hij het goede bericht ontving.

Voor de Grand Prix van Maleisië willen we weer een prijsvraag uitschrijven. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon via de Max Verstappen webshop is de nieuwe merchandise van 2015 te bestellen! Naast het Max Verstappen 2015 t-shirt is er ook een Max Verstappen 2015 cap verkrijgbaar, beide als onderdeel van de officiële Scuderia Toro Rosso-lijn.