Voorspel de snelste raceronde van Max en win een t-shirt!

Gepubliceerd op 10 maart 2015 door Niels Hendrix

In samenwerking met de Max Verstappen webshop heeft Verstappen.nl een prijsvraag opgezet, waarbij het nieuwe Max Verstappen/Toro Rosso 2015 t-shirt te winnen is!

Deelname werkt als volgt: Like Facebook.com/Verstappen.nl en voorspel de snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Melbourne op zondag 15 maart. Geef de rondetijd daarbij als volgt aan: 1:33.333 (voorbeeld)

De winnaar is degene die het dichtst bij de daadwerkelijke rondetijd van Max zit (of zelfs juist weet te voorspellen). Mochten er meerdere winnaars zijn dan beslist het lot. Met de uiteindelijke prijswinnaar wordt via Facebook contact opgenomen.

Let op: alleen inzendingen via het Facebook-reactiesysteem onder dit nieuwsartikel dingen mee. Je kunt niet op een andere manier inschrijven.
Zodra de race van start gaat, sluit de inschrijving. Meerdere malen reageren kan, maar alleen je laatste voorspelling geldt.

Niet gewonnen of geen geduld? Via de Max Verstappen webshop is direct de nieuwe merchandise van 2015 te bestellen! Naast het Max Verstappen 2015 t-shirt is er ook een Max Verstappen 2015 cap verkrijgbaar, beide als onderdeel van de officiële Scuderia Toro Rosso-lijn. Als extraatje ontvang je bij beide artikelen tijdelijk als bonus een Max Verstappen lanyard!