Jos, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Gepubliceerd op 04 maart 2015 door Niels Hendrix

Jos Verstappen heeft in Nederland niet alleen autosport op de kaart gezet in, maar Nederlands meest succesvolle Formule 1-coureur ooit heeft natuurlijk ook aan de wieg gestaan van Max, die aan de vooravond van zijn F1-debuut staat en de kans heeft om zijn vader uit de boeken te rijden.

Jos debuteerde in 1994 bij Benetton en Max staat over anderhalve week in Melbourne voor Scuderia Toro Rosso aan de start van zijn eerste Grand Prix. Beter klaargestoomd dan zijn vader. “Maar daar ben ik niet jaloers op. Ik wens het beste voor mijn zoon en hopelijk wordt hij succesvol. Ik ben alleen maar trots op Max”, aldus Jos, die in Barcelona met Verstappen.nl sprak over destijds en nu. Dat interview zullen we binnenkort plaatsen.

Vandaag is het 43 jaar geleden dat Jos het levenslicht zag. Terwijl Max alweer zijn volgende vlucht neemt, viert hij dat zelf in kleine kring. Maar voor Max is gevlogen, heeft hij mooie woorden voor zijn vader: “Hartelijk gefeliciteerd aan de beste vader ter wereld! Jij hebt me enorm geholpen om de persoon te worden die ik nu ben!”

Namens het voltallige team van de Verstappen Info Page willen we Jos van harte feliciteren met zijn verjaardag en hem veel geluk en gezondheid toewensen! Ook namens alle fans en bezoekers van Verstappen.nl, proficiat!