scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Red Bull documentaire over Max Verstappen

Gepubliceerd op 28 januari 2015 door Niels Hendrix

“Max Verstappen: The Next Generation” is de titel die de documentaire van Red Bull TV over gelijk genoemde coureur heeft meegekregen. In zes delen wordt de in totaal ruim drie kwartier durende serie online gebracht.

Sinds Max halverwege augustus werd opgenomen in de Red Bull-familie heeft een cameraploeg elke gezette stap op weg naar zijn Formule 1-debuut gevolgd. Dat biedt een unieke en exclusieve inkijk in de voorbereidingen van de jongste Formule 1-coureur aller tijden.

In het eerste deel blikt Max terug op zijn prille jeugd en vertellen vader Jos, Dr. Helmut Marko, Christian Horner en Franz Tost over het talent van de Nederlander. Zijn successen in de karting, racebeelden uit de Formule 3 en VKV City Racing komen daarin ook voorbij.

De première van de serie is aanstaande maandag 2 februari, de dag waarop Max in Jerez voor het eerst de nieuwe STR10 de sporen geeft.
Een trailer van de documentaire van Red Bull over Max is hier alvast te bekijken:

Als je geen video van de Verstappens wilt missen, is het raadzaam je op ons YouTube kanaal te abonneren: https://www.youtube.com/c/VerstappenNL33