scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max wint de LEF award van de Big Improvement Day

Gepubliceerd op 20 januari 2015 door Niels Hendrix

Max Verstappen heeft dinsdag de LEF award van de Big Improvement Day 2015 gewonnen. De LEF award wordt toegekend aan de persoon die in 2014 het meest zijn nek durfde uit te steken, iemand die blijft verrassen en zich door niets uit het veld laat slaan. De prijs is een onderdeel van de Big Improvement Day, dat zichzelf profileert als hét platform voor inspirerende ontmoetingen, vernieuwende inzichten en grensoverschrijdende samenwerkingen.

In het AFAS Circustheater in Scheveningen vond de uitreiking plaats. Max nam het daarbij als genomineerde op tegen Marten Blankesteijn (oprichter Blendle), Wiebe Draijer (voorzitter raad van bestuur Rabobank) en Wendy van Dijk (actrice en presentatrice). André Kuipers en Hans Biesheuvel wisten in eerdere edities de LEF award binnen te slepen.

De jury laat in haar eindrapport weten: “Degene die zowel volgens het publiek als volgens de jury het meeste lef heeft getoond het afgelopen jaar, is een persoon die door wereldwijde vooroordelen van een gelauwerde en gelouterde gevestigde orde het hoofd te bieden en met een ijzeren wil, granieten discipline, jongensachtige bravoure en heel veel inzet, talent en vooral lef zijn eigen pad te kiezen. En dat kan alleen maar Max Verstappen zijn.”