scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max verplettert alle records

Gepubliceerd op 31 december 2014 door Niels Hendrix

Niet alleen op de baan gaat het hard met Max Verstappen. Ook op de digitale snelweg worden alle records verbroken. De Verstappen Info Page kan, als enige officiële spreekbuis van de Verstappens, via al haar kanalen het jaar 2014 met recordcijfers afsluiten.

Zo is het aantal likes op de Facebook-pagina van Verstappen.nl afgelopen jaar verzevenvoudigd tot ruim twintigduizend. Het aantal Twitter-volgers is bijna drie keer zo groot geworden en het aantal YouTube-abonnees zelfs iets meer dan dat. Het relatief nieuwe Instagram-account is zelfs een factor elf vermenigvuldigd tot 2100.

De persoonlijke social media accounts van Max, die in recordtempo van karting naar de Formule 1 is doorgestroomd, hebben in 2014 een nog explosievere groei gekend. Op Twitter heeft Max ruim 34 duizend volgers. Dat zijn er veertien maal zoveel dan aan het begin van zijn seizoen. En zijn eigen Instagram-account is dik verzesvoudigd tot over de veertien duizend.

Al die fans weten natuurlijk ook Verstappen.nl te vinden en dat merken we. Het aantal paginaweergaves is afgelopen jaar verviervoudigd en ook achter de schermen is het aantal e-mails en berichtjes verveelvoudigd.

Dat al die stijgende lijnen in 2015 doorgetrokken gaan worden, behoeft geen enkele twijfel. Daarbij gaat Max ook op de baan records laten sneuvelen. Het eerste dat eraan gaat, is op zondag 15 maart 2015, wanneer de Scuderia Toro Rosso-coureur als jongste Formule 1 deelnemer ooit de boeken in gaat.