Video van testdag Max en Victoria op kartcircuit Genk

Gepubliceerd op 15 december 2014 door Niels Hendrix

Afgelopen zondag waren de Verstappens op Genk om daar hun nieuwe Rotax Max Intrepid karts te testen. Voor de 15-jarige Victoria, die pas sinds een paar maanden serieuzer aan het karten is, werd het een erg leerzame dag. Voor Max was het een prettige manier om te ontspannen na een bijzonder drukke en hectische periode. Voor vader Jos was het genieten om met zijn kroost een familiedag te hebben. Alom tevreden gezichten dus op de Belgische kartbaan.

Broer en zus waren veelvuldig samen op het asfalt te vinden, waarbij beiden om en om op kop reden. Zodoende kon Victoria bij Max “afkijken” en andersom kon de Scuderia Toro Rosso-coureur de jongedame van nuttige tips voorzien om haar rijstijl te verbeteren.

Verstappen.nl was ter plekke en nam de gelegenheid te baat om het tafereel op video vast te leggen, waarvan in onderstaand filmpje een compilatie is gemaakt.

Als je geen video van de Verstappens wilt missen, is het raadzaam je op ons YouTube kanaal te abonneren: https://www.youtube.com/user/VerstappenForum